Consulten worden de gehele dag door gegeven, het zijn één op één consulten met voldoende privacy.
De consultprijs  is  € 15,00  per consult van 15 á 20 min. tenzij anders aangegeven.
Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben adviseren we om een "dubbel" consult te reserveren. 

Zondag 8 september: Acces Bars en/of Voetdiagnostiek door Laura Hartman.
Ben jij toe aan ontspanning, ontstressen, en wil je van oude overtuigingen, blokkades verlost worden dan is een Acces Bars®sessie een mogelijkheid. De Bars®is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS®omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze BARS®punten, tijdens een BARS®behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS®eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Voetdiagnostiek Als voetreflexoloog heb ik vele voeten in mijn handen gehad en via voetdiagnostiek de fysieke en emotionele staat van deze personen zichtbaar mogen maken. Ieder van ons loopt zijn eigen pad naar heelheid, zoals het vanuit de Goddelijke blauwdruk is bedoeld. Soms is dat pad niet altijd duidelijk en zijn er vragen. Via mijn intuïtieve vermogen lees ik je voeten. Door helderzien en helderweten ontvang ik informatie over wat voor jou op dit moment belangrijk is om bewustzijn op te krijgen voor je persoonlijke ontwikkeling op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Heel verrassend en fijn om helder te krijgen waaraan gewerkt kan worden. Een unieke methodiek die veel duidelijkheid biedt en mogelijkheden ontvouwt om op speciale gebieden en lagen in jouw systeem te werken aan heelheid en bewustzijn. Voetdiagnostiek Als voetreflexoloog heb ik vele voeten in mijn handen gehad en via voetdiagnostiek de fysieke en emotionele staat van deze personen zichtbaar mogen maken. Ieder van ons loopt zijn eigen pad naar heelheid. Soms is dat pad niet altijd duidelijk en zijn er vragen. Via mijn intuïtieve vermogen lees ik je voeten. Door helderzien en helderweten ontvang ik informatie over wat voor jou op dit moment belangrijk is om bewustzijn op te krijgen voor je persoonlijke ontwikkeling op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.   

Workshop:
 Donderdag 12 september: Theta-Dolfijnen ademhaling. door Laura Hartman Een fijne workshop waarbij je deze mooie techniek leert toe te passen voor jezelf.
Door deze ademhalingstechniek kun je toegang krijgen dot het cel- geheugen van alle lichaamscellen evenals tot de oorspronkelijke blauwdruk hiervan. Hierdoor ontwaken de cellen en worden verbindingen in het lichaam versterkt. Op diep niveau kan het lichaam geheeld worden. De Theta-staat brengt je naar de diepste staat van verandering en helpt om wat onbewust is opgeslagen op te lossen, te transformeren en te helen. In Theta-staat gaat je ademhaling heel langzaam of stopt die zelfs tijdelijk heel even. Het is een stille tijd, en hier vindt heling plaats, krijg je informatie, boodschappen van de dolfijne, inzichten......

In 1998 kwam ik met deze techniek in aanraking. Na mijn 2de inwijdingsgraad Reiki kreeg ik contact met mijn spirituele gids, dit bleek een dolfijn te zijn. Door dit contact werd ik in verbinding gebracht met de ademhalingstechniek "Theta Breathing of Light" een dolfijnen ademhalingstechniek. 

De techniek werd mede ontwikkeld door de interactie met dolfijnen. Deze engelen van de oceaan verkeren van nature in Theta staat. Dit is een frequentie staat van rust en Moeder Aarde. De hogere dimensies verkeren in Theta frequentie. In onze REM-slaap komen we ook in de Theta frequentie: de droomstaat van de mens maar voor dolfijnen het waakbewustzijn. De Theta-staat is ook verbonden met het onderbewuste, waar stress en emoties verwerkt kunnen worden en nieuwe inzichten vorm kunnen krijgen.
Tijd: 14.00 tot 16.00, Kosten €22,00 contant.  Meebrengen : Warme deken of slaapzak, warme sokken en doe geen knellende kleding aan. Aanmelden via de winkel of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


Zaterdag 28 september: Reading, Healing door: medium Bertine Donna, bekend van RTL "Dit is mijn toekomst" Waarneming, healing, fotoreading Mijn consulten bij Spirit in Style kunnen door mijn veelzijdigheid dan ook heel erg uiteen lopen. O.a. mijn "special Healing" helderziende waarnemingen, contact met overledenen, fluisteren met dieren, nieuwetijdskinderen, vorige levens, foto analyse etc. LET OP! BIJ BERTINE KUNT U ALLEEN NOG MAAR AFSPRAKEN MAKEN PER 25 MIN. kosten
€30,00

NIEUW: Zaterdag 26 oktober. WORKSHOP Ontmoeting met jouw gids !
Gidsen Workshop  begeleid door Bertine Donna
Een bijzondere ontmoeting met jouw speciale Gids in deze workshop.
De warme, en misschien wel emotionele kennismaking met een van je andere Gidsen.
Deze Gids heeft ooit in een ver verleden deel uitgemaakt van jouw leven.
De herkenning van je Gids zal jou kunnen vertellen waar jij op dit moment in het leven staat en welke weg deze met jou zal willen gaan  

Bij het genot van een kopje kruidenthee met lekkernij, maak je kennis met de andere deelnemers in de workshop.
Na de inleiding wordt er rust en stilte gecreëerd in de ruimte, waarna Bertine je in een heerlijke ontspanning meevoert 
naar een ver verleden waar jij je Gids zal herkennen. 
Je zult versteld staan als je het jaartal mag horen en zien in welk land jouw Gids geleefd heeft.
Kortom mogen er hiermee vele vragen voor jou beantwoord worden.
Na de Gidsensessie kan je, als jij dat wil, de ervaring van jouw ontmoeting delen
en is er gelegenheid tot het stellen van vragen hierin. 
 
Gidsenworkshop, aanvang: 13.30 -  tot 16.00 uur, graag op tijd aanwezig
Jouw bijdrage: € 40,-
Opgeven voor deelname:
telefoon: 024 3880229


 

 


Hierna een korte voorstelronde van onze consult/workshop medewerkers;

Bertine Donna stelt zich graag voor aan u:
Ik ben Bertine Donna, bekend van tv programma Dit is mijn toekomst, helend medium en paragnoste. Mijn aangeboren gave is een paranormaal vermogen met een zogenoemde helicopterview waarmee ik via de bovenwereld, vele waarnemingen tegelijk door mag krijgen. Ik mocht mijn zuivere gave steeds meer ontwikkelen waarmee ik nu mensen mag begeleiden in hun karma en vanuit een diepe emotie kan bevrijden. Vaak zie, en heel ik vanuit vorige levens. Ook met dieren is mijn gave sterk ontwikkeld. Via een foto kan ik met dieren fluisteren, aanvoelen en helen. Jaren geleden heb ik een hele melkveehouderij gered. Er heerste een vreemde ziekte over alle koeien waarbij er dagelijks stierven. Ik heb de koeien ingestraald en na vier weken waren zij weer in blakende gezondheid. De laatste tijd ontwikkel ik me steeds meer als baby fluisteraar. Er worden steeds meer nieuwetijdskinderen geboren. Per kind kan de trilling van incarnatie zo verschillen dat inzicht en een klein beetje hulp hierin heel welkom kan zijn. Mijn consulten bij Spirit in Style kunnen door mijn veelzijdigheid dan ook heel erg uiteen lopen. O.a. mijn "special Healing" helderziende waarnemingen, contact met overledenen, fluisteren met dieren, nieuwetijdskinderen, vorige levens, foto analyse etc. 

Laura Hartman stelt zich aan u voor:
Ik ben geboren met een sterk intuïtief vermogen, werkzaam als Psycho-energetisch lifestyle coach. Mijn passie is om zelf en mijn medemens vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijk liefde, te voelen, te beleven en te laten stralen vanuit de lichtkracht, zoals het Goddelijk plan het oorspronkelijk bedoeld heeft De zon is altijd mijn grote voorbeeld, als kind wilde ik iedereen verlichten ven verwarmen. Ik ben sterk verbonden met Ra de Zonnegod uit Egypte en vanuit de Maya traditie ben ik Gele Zon, dit staat voor onvoorwaardelijke liefde. En lichtmeester Maria die vaak door mij heen en met mij samen werkt. Dit alles is ook terug te vinden in mijn Aardse naam gekregen van mijn ouders. LauRA  J. MARIA  HARTman Ik inspireer mensen door mijn leven en mijn belevingen. Door mezelf te zijn met alles wat er is, nodig ik mijn cliënten uit om ook te zijn en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Liefde is het grootste en zuiverste en meest helende, en dit voor jezelf, is het mooiste wat je aan jezelf kunt geven. In mijn behandelingen / coaching / counseling ga ik uit van het principe dat de mens op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, en spiritueel niveau een eenheid vormt. Vanuit mijn integriteit en passie weet Ik mensen te inspireren en in hun kracht te brengen door hun eigen kracht aan te spreken. Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en te zijn wie je werkelijk bent, een mooi volmaakt heel en compleet mens. Ik breng alles samen in mijn behandelingen, van voetlezen, voetreflexologie, massage, ademhalingstechnieken, theta healing, reiki, ascentiehealing, in beweging komen, koude training, meditatie, gezonde voeding, lymfe drainage, wandelen, in contact komen met je lichaam, geest en ziel, je innerlijke kracht. Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie staat hierin centraal. Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, start, doorstart. Investeer in Jezelf, voor Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn en daardoor een voorbeeld te zijn voor de wereld om je heen! 
Hartelijke groet, Laura Hartman. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


JACINTA KOGELMAN stelt zich voor:

Ik ben Jacinta Kogelman en werk als creatief intuïtief coach en kunstenares. Al sinds 1995 ben ik met veel plezier en toewijding vanuit mijn praktijk Studio Zafaran (nu in Oosterhout Gld.)  werkzaam.  Ik begeleid met name gevoelige vrouwen in de zoektocht naar zichzelf, hun zielsbestelling en het vinden van authentieke kracht en creatieve inspiratie op hun levensweg.  Kleur en creativiteit zijn daarbij het eerste uitgangspunt. Dat doe ik middels flowsessies, de kleurenreis, afstemmingen en reading/healing en mijn intuïtieve kleurkunst. Alles wat ik maak en deel komt vanuit diep gevoelde en doorleefde inspiratie. Via de helende werking van kleur liep ik in mijn leven soms dwars door het donker heen, naar het licht van mijn eigen ziel. Anderen daarin meenemen en de brug tussen hemel en aarde zijn, dat is wat ik graag doe. Ik ontwikkel creatieve programma’s waarin mijn geïnspireerd ingesproken teksten steeds meer onderdeel zijn. Dit noem ik het pad van de ziel.
Natuurlijk heb ik menig opleiding gedaan, en heeft me dat veel geleerd. Het is teveel om op te noemen. Het liefst integreer ik echter alles in wat ik doe en laat daarbij de vorm vanzelf ontstaan. Zo werk ik vanuit inspiratie en leiding in het moment, vanuit de natuurlijke creatieve bron in mij. Intuïtie en de natuur zijn mijn specialiteit en ook heb ik veel affiniteit met healing en bewustwording.  Als sensitief mens zet ik graag mijn heldere vermogens in en probeer het onbenoembare en de schoonheid daarvan te vangen in kleur, beeld en woord middels mijn kunst en begeleiding. Ik vind het heel fijn om anderen in contact te brengen met hun eigen gevoeligheid, intuïtieve creativiteit, zelfhelend vermogen, bronnen van wijsheid en kracht. De natuur is voor mij altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie.
Ik schreef een boek KLEUR JE ZINNEN, een kleurrijk bezinningswerkboek waarmee je zelf aan de slag kunt gaan als je zin hebt om creatief verdiepend bezig te zijn. Onlangs bracht ik ook mijn eigen orakelkaartenset SPIEGEL VAN DE ZIEL op de markt, waar ik heel trots op ben en blij mee ben. Mijn kaarten vinden steeds meer hun weg in het land. Mensen die met mensen werken en mensen die houden van een moment van bezinning vanuit kleur en bezieling zijn vaak diep geraakt door de helende afbeeldingen en heldere zielsboodschappen. Ze verbeelden zo treffend wat niet in woorden te vatten is maar door de kleuren, beelden en woorden oh zo voelbaar is nu in het leven van alledag.

Jacinta Kogelman, www.kleurenreis.nl 

Hatice stelt zich aan u voor
:
Vanuit eeuwenoude culturen, een traditie meegekregen van verre voorouders, doorgegeven van ouders op kind.
Daarmee heeft Hatice de gave ontwikkeld om koffiedik te lezen.
De koffie wordt op een traditionele wijze gezet, waarna u deze mag drinken.
Het drab wat daarna overblijft mag u op een speciale manier omkeren>
Dit gaat Hatice voor u lezen. U mag zelf een onderwerp aangeven waar u meer over wilt weten. Dit kan betrekking hebben op liefde, werk, familie etc. 

 

Als extra reminder zal het consult voor de betreffende datum op de Facebook pagina van Spirit in Style geplaatst worden geplaatst.